Profesionalna montaža do 6 kamer istega posnetka. Montaža spotov, vaših domačih video posnetkov iz vseh vrst kaset, spominskih kartic, telefonov. Montaža Abrahamov, potovanj, porok, predstav, izdelava končnih izdelkov na DVD in BLUE-ray disk, FULL HD zapise, mp4.file, na USB kluč, zunanji disk. Zmontirane posnetke lahko gledate direktno na računalnikih, pametnih TV-jih in raznih video predvajalnikih.

   MONTAŽA, RAZMNOŽEVANJE IN ARHIVIRANJE VAŠIH IN NAŠIH VIDEO POSNETKOV          

 

MONTAŽA

S pomočjo sodobne računalniške in predvsem programske opreme vam nudimo hitro in kvalitetno montažo video posnetkov. Možnost montaže do 6 kamer istočasno. Kvalitetna obdelava brez izgube kvalitete in predvsem, kvaliteten zapis na najsodobnejše trenutno obstoječe medije.

RAZMNOŽEVANJE

Razmnoževanje vaših avtorskih video posnetkov v večjih ali manjših količinah na DVD. Posnetke vam predhodno na željo digitaliziramo in obdelano, ter posnamemo na DVD. Uporabljamo samo kvalitetne DVDje znamke Verbatim, ki vam jih tudi unikatno potiskamo in zapakiramo v PVC ovitke. Posnetke vam razmnožimo tudi na USB ključke, ki jih primerno potiskamo.

ARHIVIRANJE

Vaše video posnetke, ki ste jih z leti naredili na raznih trakovih in najrazličnejših formatih kaset vam kvalitetno in brez izgube kvalitete prenesemo in obdelamo za ogled na sodobnih napravah. Če je še pred nekaj leti veljalo, da je DVD sodoben medij se danes dogaja, da tudi DVD predvajalnikov več nimamo v stanovanjih. Da bi lahko uživali ob ogledu svojih posnetkov in predvsem, da bi jih lahko ohranili še za vaše otroke, vam vse posnetke digitaliziramo in posnamemo na USB ključe ali prenosne trde diske, ki jih enostavno vklopite v televizor ali računalnik.


Z vami in za vas od leta 1992. Pri svojem delu uporabljamo najboljšo strojno in programsko opremo podjetij:

Foto Video Studio Sonex, Bernard Kalamiza s.p., Uniše 9a, 3232 Ponikva 
 Telefon: 041 941 833    E-mail:
fotosonex@gmail.com